MD Multi-Rollbox

Kutija “MD Multi- Rollbox” visine 200 mm i širine 230 mm napravljena je sa estetski zaobljenim donjim rubom ispred poklopca.

Kategorije: ,

“MD MULTI- ROLLBOX” KUTIJA IMA NOVI ZAOBLJENI DIZAJN KUTIJE

Kutija “MD Multi- Rollbox” visine 200 mm i širine 230 mm napravljena je sa estetski zaobljenim donjim rubom ispred poklopca. Kutija je univerzalna i prilagođena svim vrstama profila i nudi klasično otvaranje unutra ili sa donje strane ukoliko je potrebno da kutija bude skrivena ispod fasade.

Detaljnije u tehničkom dijelu kataloga.

MD-Multi-Rollbox

 

ODLIČNA IZOLACIJA

Kutije za roletne ‘‘MD Multi- Rollbox’’ imaju odličnu zvučnu i toplinsku izolaciju koja se dodatno povećava dodavanjem stiropor izo umetaka.

ZAŠTITA OD INSEKATA (komarice)

PVC kutija ‘‘MD Multi- Rollbox’’ ima mogućnost lake ugradnje integrirane komarice koja će riješiti vaše probleme sa insektima. Komaricu možete ugraditi odmah ili naknadno po želji kupca.

SNAŽNIJA KONSTRUKCIJA KUTIJE

PVC kutija ‘‘MD Multi- Rollbox’’ nudi statičko riješenje kod većih širina i područjima gdje su veće ljetne vrućine. Na vanjskoj stijeni se lako (predviđeno za šire rolete od 140 cm) umetne čelični profi l koji spriječava eventualne deformacije vanjske stijenke.

NAPOMENA: OVA KUTIJA DOSTUPNA JE SAMO U BIJELOJ BOJI

 

MD-Multi-Rollbox
‘‘MD Multi- Rollbox’’ PVC podfasadna kutija

Dodatne prednosti sistema:

UNIVERZALNOST

‘‘MD Multi- Rollbox’’ PVC kutija napravljena je tako da je univerzalna za pričvršćivanja i lako se ugradi na svaki prozorski sistem (drveni, pvc ili alu) pomoću univerzalnog PVC klip adaptera. Podžbukna varijanta se lako upotrebljava za prozore sa debljinom okvira do 75 mm. Za sve opcije se upotrebljava jedna dimenzija kutije 200×230 mm do visine prozorskog elementa 280 cm sa H37 lemelom i integriranom komaricom.

LAKOĆA UPRAVLJANJA
Izborom kvalitetnih materijala dobivate tih rad roletne.
JEDNOSTAVNA I EKONOMIČNA UGRADNJA
Za ugradnju ‘‘MD Multi- Rollbox’’ PVC kutije nisu potrebne prethodne pripreme prozorskih otvora.
POVOLJAN SISTEM

Kombinacijom klasičnih dijelova, sa roletnom i u kombinaciji sa mrežicom protiv insekata ‘‘MD Multi- Rollbox’’ PVC kutija je osjetno jeftinija u odnosu na ostale sisteme, a pruža dobre rezultate.
VRHUNSKA TEHNOLOGIJA I KVALITETA
Glavni sastavni djelovi su izrađeni od materijala visoke kvalitete, što omogućava i dobar krajnji proizvod.

Sistem ‘‘MD Multi- Rollbox’’ PVC podfasadne kutije

Podfasadna kutija za roletnu ‘‘MD Multi- Rollbox’’ lako se ugrađuje. Za potrebe servisiranja kutiju je moguće otvoriti s donje strane, što omogućava podfasadnu ugradnju. Pri podfasadnoj ugradnji
je potrebno na kutiju predhodno pričvrstiti “T”-profi l, na kojeg se kasnije stavlja stiropor, žbuka ili gips ploča.

Detaljnije u tehničkom dijelu kataloga.

MD-Multi-Rollbox

MD-Multi-Rollbox
“MD Multi- Rollbox” kutija sa integriranom komaricom

 

 

ATESTI ZA “MD MULTI- ROLLBOX” NADPROZORSKA PVC KUTIJA

 

MD-Multi-Rollbox


MD Multi-Rollbox PDF

SLIČNI PROIZVODI

Europrofil d.o.o. Mostar | Roletne • PVC ALU Kutije • Blackline XT • Lamele • Rolo vrata i motori • Komarice • Kurble • PVC ALU prozorske klupice • Vanjske žaluzine • Roletna