BECKER MOTORI

BECKER sa preko 90 godina tradicije koristi nove tehnologije tubularnih motora i novi dizajn elektronske automatike. Becker je internacionalni brand sa kredibilitetom na tržištu tubularnih motora.

BECKER sa preko 90 godina tradicije koristi nove tehnologije tubularnih motora i novi dizajn elektronske automatike. Becker je internacionalni brand sa kredibilitetom na tržištu tubularnih motora. Korporativni slogan ‘‘tako je lako’’ ilustrira korisnost i lakoću korištenja proizvoda i dizajna sa ciljem unaprijeđivanja odnosa između partnera i korisnika. Svi Becker proizvodi certificirani su sa DIN ISO 9001 certifikatom.

BECKER MOTORI

Motor za roletne – 20091101040 – Ø 40 P9 – 16M – 23Kg – bez centrale

Motor za roletne – 20091201020W – Ø 40 P9 – 17M – 23Kg – sa centralom

Tubularni motor sa mehaničkim limitom. Odlikuje se glatkim i tihim radom,

laganim namještanjem donjeg položaja. Primjenjuje se kod roletni i tendi.

 

BECKER MOTORI

Motor za rolo vrata – MB70.81K – Ø 70 R44/14 – 81 Kg

Motor za rolo vrata – MB70.153K – Ø 70 R80/11 – 148 Kg

Motor za rolo vrata- MB70.212K – Ø 70 R120/11 – 222 Kg

Tubularni motor sa mehaničkim limitom.

Odlikuje se glatkim i tihim radom, laganim namještanjem dojnjeg položaja.

Primjenjuje se kod roletni, tendi i rolo vrata.

 

BECKER MOTORI

 

BECKER MOTORI

UPUTE ZA RUKOVANJE BECKER MOTORIMA

MANUALNO ŠTELOVANJE SVIH VRSTA MOTORA

1. Motor staviti u osovinu (prilikom svih ovih operacija motor mora biti u osovini)
2. Priključiti motor na struju plavom i crnom žicom ili plavom i smeđom žicom (priključivanjem motora na struju pokreće se motor)
3. Kombiniranjem žica odrediti smjer spuštanja i dizanja. (smjer spuštanja i dizanja se određuje kombinacijom žica plava i crna ili plava i smeđa)

Napomena : nekada je kombinacija plave i crne spuštanje, a nekada plave i smeđe ovisno od motora do motora.
4. Kada ste odredili kombinaciju žica za smjer spuštanja pokrenuti motor (uključiti u struju) u smjeru spuštanja i pustiti ga da odradi do kraja (dok se sam ne zaustavi)
5. Isključiti motor iz struje.
6. Zakačiti vješalice roletne za osovinu zajedno sa roletnama
7. Pripremiti PVC štelung za korištenje (dođe uz motor)
8. Promijeniti kombinaciju žica na smjer za dizanja (smjer spuštanja i dizanja se određuje kombinacijom žica plava i crna ili plava i smeđa. Npr. ako su plava i crna za spuštanje onda su plava i smeđa dizanje i obrnuto)
9. Pokrenuti motor (uključiti u struju) pri čemu motor treba krenuti u smjeru dizanja roletne.
10. Sa PVC štelungom za vrijeme dizanja roletne na motoru okretati šaraf za manuelno štelovanje u smijeru minus (-) pri čemu se roletna treba zaustaviti oko sredine otvora. (prilikom svih ovih operacija motor mora biti u osovini)
11. Kada je roletna zaustavljena na sredini blago okretati šaraf za manuelno štelovanje u smjeru plus (+) dok roletna ne dosegne željenu visinu.
12. Isključiti motor iz struje.
13. Prikopčati taster na motor ako je motor na taster i isprobati rad spuštanja i dizanja roletne. (kopčanje tastera na motor poželjno je odraditi od strane električara)

 

Lamela

 

Imate neka pitanja?

Kontaktirajte nas…

  • 1 + 55 =
Europrofil d.o.o. Mostar | Roletne • PVC ALU Kutije • Blackline XT • Lamele • Rolo vrata i motori • Komarice • Kurble • PVC ALU prozorske klupice • Vanjske žaluzine • Roletna