O nama

O NAMA

Naša misija je osigurati proizvode za prevenciju, te efikasnu i efektivnu zaštitu poslovnog i životnog prostora od svih vanjskih klimatskih utjecaja (sunca, kiše, vjetra, vrućine i hladnoće), insekata i vizualne dostupnosti u cilju unaprjeđenja kvalitete rada i življenja. Naša vizija je prihvatiti poslovne izazove i odvažno zakoračiti u područja i tehnologije na svjetskim tržištima, učiniti ih dostupnim kupcima i u BiH, te inicirati nove trendove i vidove zaštite poslovnog i životnog prostora.

SADA SMO...

Danas je EUROPROFIL d.o.o. jedan od lidera u poslovanju u segmentu distribucije dijelova za roletne rolo vrata i komarica sa svim pratećim dijelovima. Kontinuirano investiramo u proširenje svojih kapaciteta, osiguranje adekvatnog poslovnog prostora, u kojem svi naši klijenti mogu imati lagan i neometan pristup. U našoj poslovnoj zgradi locirano je sjedište društva, kao i skladišni prostor kako bi našim klijentima osigurali vizualizaciju i izravan pristup proizvodima iz asortimana. Danas gospodarsko društvo Europrofil u svom poslovnom objektu površine 6.500 m² ima više od 2.500 artikala za izradu svih vrsta AL i PVC roletni, rolo vrata, rolo kliznih i fiksnih komarica, više tipova motora za roletne i rolo vrata i svih potrebnih dodataka. Sve tipove kutija možete naći sa i bez integrirane komarice.

RAZVOJ

Društvo EUROPROFIL d.o.o., Mostar, nastalo je 2002.god., kao poduzetnička firma u sklopu trendova razvoja privrednog okruženja, potreba tržišta i početku primjene novih tehnologija, materijala i proizvoda u segmentu otvora i otvorske galanterije. Od samih početaka trudili smo se proširivati spektar proizvoda i usluga, graditi korporativni identitet, razvijati poslovanje uvažavajući sve standarde, normative i potrebe tržišta, sa visokim stupnjem zadovoljstva naših klijenata i kolega.

EUROPROFIL

izgradio je vrlo prepoznatljiv korporativni identitet i brand lidera u poslovanju u BiH, ali i jednakom kvalitetom usluga odgovara i zahtjevima klijenata i projekata u zemljama regiona i EU. Naše društvo karakterizira snažan tim prodajnog osoblja i timova za podršku poslovanju, kontinuirana kvaliteta proizvoda koje nudimo, partnerski odnos sa klijentima utemeljen na međusobnom povjerenju i poštovanju, visok nivo odgovornosti i spremnost za kontinuirano unaprjeđivanje poslovanja i usavršavanje stručnih znanja. Naša kompanija ima fleksibilne timove sposobnih, stručnih, pouzdanih i iskusnih radnika i kolega, koji će se potruditi odgovoriti na sve poslovne izazove i predložiti najkvalitetnija i najefikasnija rješenja, te spremno reagirati na potrebe i upite klijenata u zemlji i inozemstvu.


BRANDOVI I DOBAVLJAČI

U našem asortimanu zastupljeni su renomirani proizvođači, koji svojim visokim standardima kvalitete mogu odgovoriti svim zahtjevima naših kupaca. Ovaj Book 2017 - 2018 pružiti će Vam sve o proizvodima / sistemima iz našeg asortimana, tehničke pojedinosti o istima, mogućnosti kombinacija, a naši timovi stoje na raspolaganju za sve eventualno potrebne daljnje informacije.

ASORTIMAN / PORTFOLIO

U vrlo bogatom asortimanu proizvoda, te portfoliju usluga, nudimo širok spektar individualnih proizvoda i to više od 20 (dvadeset) raznih vrsta PVC i AL kutija u raznim bojama: aluminijske vanjske ovalne kutije, aluminijske vanjske poluovalne kutije, aluminijske vanjske kutije pod kutom 45°, aluminjiske vanjske podfasadne kutije pod kutom 20° i 90°, pvc Exakt-Exte kutije, pvc Expert- Exte kutije, pvc Elite-Exte kutije, MD kutije (Multi- Rollbox, INLINE 225), kutija Lehr Blackline XT, vanjske žaluzine... Kutije u našem asortimanu zadovoljavaju probirljivo i zahtjevno zapadnoeuropsko tržište sa vrhunskim vrijednostima Usb=0,81W/(m2*K) frsi =0,71. Specifi čnost naše ponude izražena je i u paleti boja i nijansi u kojima proizvodi mogu biti dostpuni, više od „50 nijansi“ boja prema zahtjevima klijenata.

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Korporativna politika i strategija poslovanja EUROPROFIL d.o.o. fokusirane su također i na prepoznavanje društvenih potreba, unaprjeđenje i razvoj društvene okoline, kao i vlastitog doprinosa u promoviranju opećeg dobra, zaštite okoliša, kao i osiguranja radnih mjesta za mlade stručnjake. Ovo društvo posebnu pažnju pridaje njegovanju i razvijanju zajedničkih kulturoloških i korporativnih vrijednosti, korektne tržišne utakmice, standarda kvalitete, zaštite klijenata i pozitivnog poslovnog okruženja u cjelini.

EUROPROFIL BOOK 2017 - 2018 pružiti će Vam vrlo interesantne i pregledne informacije o kompaniji, asortimanu, mogućnostima... Vjerujemo u pozitivnu poslovnu suradnju, našu stručnost i kapacitete, stoga nas slobodno kontaktirajte i sigurno ćemo moći odgovoriti na Vaše potrebe i upite.

Europrofil d.o.o. Mostar | Roletne • PVC ALU Kutije • Blackline XT • Lamele • Rolo vrata i motori • Komarice • Kurble • PVC ALU prozorske klupice • Vanjske žaluzine • Roletna