PARTNERI

DOBAVLJAČI MATERIJALA I KVALITETA PROIZVODA

 

 

Viomal S.A.Viomal S.A. iz Grčke osnovan je 1985. godine i ima preko 30 godina iskustva u proizvodnji aluminijskih roletni sa poliuretanskom ispunom. Poliuretan je istovremeno toplinska i zvučna izolacija.
Zbog velike kvalitete i gustoće poliuretan pjene koja ispunjava aluminijske roletne osigurava im jedinstven dizajn i čvrstoću što omogućava maksimalne visine i širine kod ugradnje sa jednakom sigurnošću.
Roletne se prave od velikih rola aluminija koji se savija posebno dizajniranim strojevima i zatim puni poliuretanskom pjenom.
Svi proizvodi su dostupni u različitim RAL bojama, kao i većina drvo imitacija kako bi se udovoljilo svim arhitektonskim aplikacijama, tradicionalne ili moderne arhitekture. Složenim procesima plastifi kacije dobivaju se željene imitacije drveta, bez ugrožavanja kvalitete poliuretana i samim time i čvrstoće same roletne.

Kontrola kvalitete se vrši preko kontrolnih brojeva koji se ispisuju na svakom metru roletne s unutarnje strane zakačke roletne. Ovaj sustav kontrole je neprimjetan ali koristan za kontrolu kvalitete u svakom momentu.
Osim toga da bi se razlikovali od konkurencije boja poliuretana u roletni je plave boje. Osim roletni Viomal u svome asortimanu proizvoda nudi sve prateće dodatke za roletne, motore Becker i sve proizvode vezane za program zaštite od komaraca, popularne komarice za horizontalno i vertikalno podizanje inovativnih vrsta i načina ugradnje.

Sa vlastitom tvornicom za plastifi ciranje i bojenje Viomal može odgovoriti i na najzahtjevnije narudžbe.
U lipnju 1994. Viomal je stekao i certifi kat ISO 9002 , a u veljači 2010. godine potvrđuje se da su Viomal proizvodi u skladu sa europskim normama koje omogućuju izdavanje certifi kata za CE znak. Viomal je prisutan na tržištima (Francuske, Bugarske, Rumunjske, Slovenije, Mađarske, Španjolske, Portugala, Cipra, Švicarske, Slovačke, Hrvatske, Srbije, Makedonije, Kosova, Bosne i Hercegovine, Kuvajta, UAE, Izraela, Saudijske Arabije i Sirije).

ExteExte dizajnira sisteme za roletne već desetljećima. Općenito oni se smatraju rješavateljem problema u građevinskoj industriji. Sa širokim opsegom iskustva akumuliranog od začetaka fi rme davne 1959. godine, Exte nastoji pričati istim jezikom kao njihovi klijenti.Kao rezultat sinergijskog rada sa klijentima proizvode visoko kvalitetne proizvode i sisteme po atraktivnim cijenama.
Njihove prednosti ogledaju se u riješenjima zasnovanim na iskustvu i usavršavanju, na modernim alatima, efi kasnom proizvoidnjom, kompetentnom logistikom, dinamičnom prodajom i distribucijom. Njihov pristup je baziran na uskoj suradnji sa kupcima i orjentiranju na potrebe kupaca i tržišta.

Održivi razvoj je ono na što stavljaju naglasak u smislu dugoročne suradnje, a ne kratkoročnih profi ta. Sistemi kutije EXAKT su uvijek bili na samo vrhu kvalitete u Europi, a danas sa novim sistemom EXPERT i
ELITE kvaliteta, praktičnost i dizajn su poboljšani i inovirani kako oni vole reći na jednostavan način. Popularne PVC kutije za roletne, ladičarke sada su još praktičnije i lakše za uporabu. Exte posluje po njemačkim,
europskim, standardima kvalitete proizvoda koji se prodaju u čitavom svijetu.

FEALImajući u vidu dinamično i zahtjevno tržište koje se konstantno mijenja, odgovorili smo suvremenim opremanjem postrojenja za ekstrudiranje aluminija, elektrostatsko plastifi ciranje i anodno eloksiranje, kao i strojevima
za obradu aluminijskih profila.Proizvode koje nudimo tržištu su razne vrste aluminijskih konstrukcija koje se koriste u građevinarstvu i industriji. Svoj razvoj temeljimo isključivo na stvaranju vlastitog stručnog  ima koji prati svjetske trendove u projektiranju i nude kompletne serije za proizvodnju aluminijskih sustava. Aluminijski profi li i sustavi svojim dizajnom mogu biti prilagođeni specifi čnim potrebama klijenata u arhitekturi (fasade, prozori, vrata..) i industriji od ideje do fi nalizacije proizvoda.


Kvalitetu i sljedivost u proizvodnom lancu kontroliramo po normama koje nam propisuju standardi ISO 9001, te CE znak.

U cijelom proizvodnom lancu koristimo modernu tehnologiju i sredstva zaštite, te vršimo stalnu kontroluprema zahtjevima norme ISO14001:2004, koja je jamac naše brige za okoliš. Posjedujemo certifi kate ISO
3834 i 15085-2, koji nam omogućavaju izvođenje zahtjevnih zavarenih aluminijskih konstrukcija. Svoje proizvode s površinskom zaštitom, proizvodimo sukladno certifi katima Qualicoat, Qualanod i Qualideco.
Vršimo ispitivanje kvalitete FEAL-ovih sustava u ovlaštenim laboratorijima: IGH-Zagreb, IFT- Rosenheim i GBD Bregenz.

Europrofil d.o.o. Mostar | Roletne • PVC ALU Kutije • Blackline XT • Lamele • Rolo vrata i motori • Komarice • Kurble • PVC ALU prozorske klupice • Vanjske žaluzine • Roletna